A Travellerspoint blog

Ett år på luffen

sunny 23 °C
View Saras öden och äventyr on Sockerbit's travel map.

Family photo

Family photo

Jag insåg precis att idag är det ett år sedan jag lämnade Sverige, på min ettåriga jordenruntbiljett. Så egentligen skulle jag åkt hem idag. Den 12 oktober förra året tog jag tåget till Göteborg och Landvetter for att möta Johanna i Nashville. Då trodde jag inte att jag skulle vara borta mer än högst 6 månader. För säkehets skull sa jag ändå upp mig - det var i alla fall dags att byta jobb.

Sedan dess har jag varit på Graceland, jobbat på en festival i öknen, firat en riktig amerikansk thanksgiving, picknickat vid en snötäckt "Delicate Arch", klappat vilda västern kaktusar,blivit nedslagen av en jattevåg, lärt mig göra en riktig guatemaltekisk juldricka, firat sommarjul, handmatat köttätande fåglar, firat min födelsedag på vintern, klappat kängurur och plockat citroner.

Jag hade aldrig planerat att bli i Australien såhär lange men så kan det gå om man traffar en australiensare. Men var inte oroliga därhemma, jag lobbar intensivt for att han ska borja plugga i Lund... ;-).

Ha det bra allesamman, vi ses kanske efter vintern.

Sara

flindersst.jpg

Posted by Sockerbit 20:22 Archived in Australia

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Jabbadabbado!!! Vi ser fram emot ditt pluggande i Lund! Kan berätta att vi just nu i kalla Sverige, planterar ner vårlökar som ska pryda våren 2011.
Här är frost på nätterna och kalla nordanvindar.
//Motte

by motte

Tjoohoo! Läste jag rätt? Lund!!?! Det låter så praktiskt och bra och positivt och trevligt och roligt och inspirerande och givande och lockande och glädjande men framför allt NÄRA!

Kramar mamma

by mamma

Åhhh, Beale street i Memphis, Elvis, Matin Luther King Jr., Tyne & Ryan, Bluegrass på the Station Inn... var det ett år sedan?!

Njut av våren i Oz :)

by Johanna

Hej på er allihopa. Jo, jag lobbar, men det brtyder ju inte att det blir så med 100%. Just nu pluggar vi båda och är jattetråkiga.
Jo Johanna, det är ett år sedan, konsitgt, eller hur? Åh, bluegrassen, jag sågmina filmer darifrån harom dagen, tror du att man kan ladda ner dem? Och så trött jag var på STAX, haha!!!

by Sockerbit

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint